Podjetje ADD Mining d.o.o. je mlado zagonsko podjetje, ustanovljeno leta 2017.

Podjetje se ukvarja z razvojem in izdelavo kovinskega Ohišja za sistem ADD Mining za pridobivanje kriptovalut. Ohišje lahko kupec kupi v obliki končnega izdelka ali v KIT izvedbi (sestavi sam po navodilih).

Inovativen izdelek je OHIŠJE ADD Mining za izdelavo sistema za pridobivanje kriptovalut.

Podjetje bo svoje poslanstvo in vrednote ter strategijo doseganja ciljev ter izdelave inovativnih produktov realiziralo s pomočjo svojih pogodbenih partnerjev. Vsakdo od njih je strokovnjak na svojem strokovnem področju. S sinergijo teh znanja ter interdisciplinarnostjo bodo skupaj razvijali in proizvajali izdelke ter storitve.

Naša ponudba je celovita od Ohišja, ki prestavlja lasten razvoj, do celotnega stroja za pridobivanje (z vsemi potrebnimi komponentami) ter z optimizacijo posameznih elementov v celovit delujoči sistem.

Kupcem bo podjetje zaradi zahtevnosti uporabe, zvdrževanja in upravljanja stroja ponudilo tudi strokovne delavnice in kratke seminarje.

Podjetje ADD Mining d.o.o. je zagonsko podjetje tako, da ni organizacijskih in vodsvetnih sprememb, ki bi vplivale na poslovanje podjetja.

Glavna dejavnost podjetja je (Šifra dejavnosti 70.220) Drugo podjetniško in poslovno svetovanje. Dejavnost podjetja je prodaja idejnega izdelka ADD Mining Case in prodaja celotnega sistema ADD Mining na območju domačega kot na območju tujega trga.

Podjetje ima sedež na Prvomajski ulica 26, 2000 Maribor.

Svetovalo-učni izobraževalni center in poslovno prodajni prostor za predstavitve in delavnice ima podjetje v Trgovskem delu City, II nadstropje v Mariboru.(najem) Tako imamo 145m2 urejen prostor, kjer uspešno tržimo delavnice, seminarje in svetovanja ter prestavljamo Ohišje ADD Mining Case, kakor tudi celotni sistem ADD Mining.

Lokacija je izredno dobra, saj se nahajamo v samem centru Mesta. Poslovnim strankam je omogočeno parkiranje garažni hiši City.  Pred poslovno stavbo je avtobusno postajališče. Poslovna stavba se nahaja v peš coni mesta Maribor in v samem poslovnem središču mesta.

Osnovni cilj podjetja je postati ekskluziven prodajalec in distributer ohišij pod zaščiteno blagovno znamko ADD Mining Case za stroj ADD Mining za pridobivanje kriptovalut na slovenskem trgu in prodor na trg Evropske Unije.

Ekipa ADD Mining